NORMA BARU – MASA UNTUK ANDA BERTINDAK

Di bawah Qasreena Group, Lazatte memfokuskan kepada pengeluaran produk makanan iaitu produk makanan sejuk beku yang terdiri daripada kuih-muih Melayu. Ia menjadi pilihan berikutan permintaannya yang tinggi dan kekal relevan dalam apa jua krisis ekonomi dunia. Kami mencari agent yang boleh bersama-sama untuk menjana pendapatan dan bergerak terus ke hadapan dalam meghadapi ketidaktentuan ekonomi semasa dan meneruskan kelangsungan hidup.

KEADAAN EKONOMI DUNIA PADA HARI INI

Pakar ekonomi menjangkakan pandemik yang melanda dunia hari ini akan mengambil masa sehingga 1-2 tahun untuk pulih sepenuhnya seterusnya memberi impak yang sangat besar kepada ekonomi dunia.

  • Industri penerbangan paling terjejas teruk – sekatan perjalanan antara negara
  • Industri pelancongan antara penyumbang terbesar ekonomi negara – Kerugian RM 3.37 bilion akibat Covid – 19
  • Industri perhotelan terpaksa menutup operasi – pekerja terpaksa diberhentikan
  • Industri minyak dan gas mengalami penurunan permintaan
  • Ketidaktentuan pelaburan asing ke dalam negara

Walaubagaimanapun, kita perlu bergerak ke depan dan sentiasa optimis. Perkara paling utama adalah kita perlu menukar cara berfikir dan bertindak untuk disesuaikan dalam situasi hari ini.

KENAPA KUIH MUIH SEJUK BEKU ?

Jika diperhatikan industri makanan menerima impak yang sedikit berbeza daripada industri lain. Perniagaan menjual makanan mendapat sambutan yang tinggi kerana mereka menukar cara berniaga daripada makan di kedai kepada penghantaran ke pintu rumah. Servis makan di kedai tidak lagi menjadi keutamaan berikutan kawalan pergerakan yang dilaksanakan.

  • Permintaan produk makanan, khidmat penghantaran meningkat
  • Kurang risiko dan target pelanggan adalah luas
  • Keuntungan yang tidak besar namun bagus untuk perancangan perniagaan jangka masa panjang.

Perubahan positif ke arah norma baru. Tiba masa untuk anda mulakan perubahan dalam menyesuaikan diri dengan keadaan baru untuk memastikan kita dapat bertahan dalam krisis.

PRODUK KAMI
SERTAI AGENT LAZATTE
Nikmati 25% Keuntungan
Pengiklanan Digital Berkesan

Latihan dan panduan pengiklanan di media sosial seperti Facebook, Instagram dan Telegram.

Berpeluang Menjadi Stokis

Menjadi pembekal tunggal untuk kawasan anda.

** Keutamaan diberikan kepada yang tinggal di Lembah Klang kecuali di kawasan seperti Rawang, Sg Buloh, Damansara dan Sabak Bernam untuk memudahkan proses penghantaran dan menjamin kesegaran produk