Fenomena Revolusi Online

Kebanyakan daripada kita tak biasa dengar dengan perkataan Revolusi Online tapi kalau sebut sahaja Jualan 11.11 pasti ramai yang tahu. Untuk pengetahuan, Jualan 11.11 adalah kempen jualan “Singles Day” dan kempen Revolusi Online berlaku pada 9.9, 10.10, 12.12 hari bulan. Pada tarikh-tarikh yang cantik ini lah peniaga-peniaga secara online akan berebut-rebut untuk mengadakan sales dan menawarkan harga yang berbaloi untuk pelanggan mereka.

Membeli belah di hujung jari bila-bila masa dan di mana jua

Kempen Revolusi Online

Kempen Revolusi Online ini dimulakan oleh portal membeli-belah online Lazada pada tahun 2012. Ketika itu, kempen jualan murah ini bermula dari 12 Disember sehingga 14 Disember. Kempen “Singles Day” pula dicetuskan oleh syarikat Alibaba dan menjadi kempen membeli-belah terbesar di dunia.

Beli online lebih mudah dan jimat masa

Pada zaman yang serba serbi canggih ni, semua perkara boleh dilakukan dengan menggunakan telefon pintar termasuklah untuk membeli belah. Membeli-belah secara online ni bukan sahaja menjimatkan masa malah menjimatkan tenaga. Kalau dulu kita perlu ke kedai untuk membeli apa sahaja barang tetapi sekarang kita hanya buat pembelian di website dan keesokannya boleh terus dapat barang yang dibeli.

Reen secara peribadi suka beli online nak-nak lagi masa promosi dan masa nak dekat perayaan. Reen ni malas nak keluar masa bulan Ramadhan dan kalau pergi ke kedai mesti tak jumpa yang berkenan. Penat fizikal dan buang masa sahaja.

Qasreena SUPER 10.10

Qasreena juga tak mahu ketinggalan dalam revolusi online ni dan QasreenaLovers juga jangan lepaskan peluang untuk dapatkan tawaran harga menarik kami okay. Untuk SUPER 10.10, kita akan adakan jualan murah dari 10-14 Oktober dan QasreenaLovers boleh lakukan pembelian di website. Dapatkan 10% diskaun untuk koleksi inner snowcap dan baju kurung serta koleksi combo dengan harga bawah RM100. Best kan?Jadi cepat-cepat pergi ke website Qasreena https://www.qasreena.my/

Jumpa di next entri ❤