Categories
Uncategorized

6 Kelebihan Kain Como Crepe

Assalamualaikum #qasreenalover  semua,. ..😘😘

Kali ni Mama Reen nak kongsi pula sikit sebanyak tentang kelebihan kain como crepe, apa eh kain como crepe ni? tak tau kan? ok Mama Reen kongsi pada semua yer😉😉😉.

Pasti setiap orang nak cari pakaian yang selesa kan, supaya bila kita pakai pakaian tersebut tak panas dan boleh tahan lama, Haa kalau korang pilih material jenis Como crepe ni, memang korang tak menyesal lah, sebab apa? Mehh kita tengok mengapa..



  • Material yang lembut dan selesa walaupun dipakai sepanjang hari 👍
  • Material yang tidak panas dan bersifat ‘breathable’📛
  • Kain yang tidak jarang dan melekat. Jadi tak perlu pakai inner❌
  • Material yang “less ironing”. Hanya ‘minimal ironing’ sahaja✅
  • Material yang “Easy washable”🤗
  • Nampak effect kurus. Kain como crepe yang berat membuat si pemakai nampak kurus😍

Kalau uolls nak tahu rasa macam mana bila pakai como crepe ni , meh try Nini blouse by Qasreeena. Serius ramai customer bagi feedback selesa sangat pakai Nini Blouse ni.  Barulah dah kenal dan jatuh cintaa 😘😍

Nini Blouse by Qasreena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *