Categories
Uncategorized

ORKID CARDRESS

Assalamualaikum fans Mama Reen #qasreenalovers !! Mama Reen nak kenalkan dekat awok semua CARDRESS YANG MENAMBAT BANYAK HATI DI ABAD INI 😍 !! apakah ituuu ? meh sini Mama Reen share hihi ..

lookkk 😍 Mama Reen dah kata dahhh !! heyyy hahaha tutup laa mulut tu haihh lalat masuk nanti hihihi  🤪🤭 amacam ??  tak terkata kann ? Nampak simple dan santai .. tapi bila dah pakaiii haih rasa macam bidadari baru turun dari lagit jahhh 😂… Ehhh yang paling penting memberikan kita keselesaan sepanjang berhari tauu  walau dimana mana 😘

#qasreenalovers mesti tertanya tanya kan apanya hebat orkid cardress ni ? hmm macam tak best je . Heyyy ! Belum cuba belum tahu tauu !!! Haa dah cuba nanti mesti nak tambah dan tambah lagiii 🤭 biar penuh wardrobe tu ..

Kehebatan Orkid Cardress ni apa ?? haa ..

  1. Boleh digunakan satu set agar kelihatan anggun dan menawan sepanjang hari.
  2. Boleh padankan cardigan dengan jeans, skirts, tshirt, palazo dan sebagainya. Jika korang ingin bergegas keluar dan tidak mempunyai masa untuk iron pakaian, korang cuma perlu sarung cardigan tersebut dengan apa-apa pakaian.
  3. Inner tanpa lengan pula korang boleh gunakan di rumah sama ada ketika menonton televisyen, tidur atau korang juga boleh padankan inner tersebut dengan sweater, jaket, blazer dan sebagainya.

lahhh.. tu je ke ? heyyyy belum habis lagi laaaa !! ada lagi tau bukan setakat tu je!

                                                                

  • Sejuk apabila dipakai
  • Tidak jarang
  • ironless
  • Wudhu’ Friendly
  • Menutup aurat mengikut syariat
  • Simple dan bergaya , lebih yakin

IBU MENYUSU badan boleh pakai ker??
Of course la boleh . Dress ini mempunyai zip di bahagian dada. Memudahkan untuk ibu2 menyusu badan .

 

tak rugi tau nak bawa pi mana mana .. Mama Reen kalau pi jalan , paling suka pakai Orkid Cardress ni tau ! sebabnyaaa ~ senang je sarungg teruih huhu takpayah iron pun cantik dah 😍 so #qasreenalovers semuaa 🤗 Jangan lepas peluang untuk kekal hotss dimata abe2 hihihi ..

Mama Reen chawww dulu Byebye uollsss ❤❤

 



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *