Categories
Uncategorized

SAKEENA CARDRESS

Assalamualaikum fanss Mama Reen ! #qasreenalovers 🤗 haa ni .. Mama Reen nak tanya satu ni .. korang suka collection kurung atau cardress ? kalau Mama Reen paling suka cardress 😍 heyyyyyyy ! cakap pasal Cardress , Mama Reen nak kenalkan dekat komee semua Cardress keluaran Tercantikk Mama Reen 😋 ha nak tau taknak tau ? hihi oklah .. Mama Reen kasi chance sikit tunjukk 👇

waa 😍 kenapa cantik sangattt Sakeena Cardress nii !! Combine warna pun nampak menawan sangattt !! Mama Reen cannot moveon haihh , Dah kali ke berapa dah ni Mama Reen jatuh cinta ni hm 😍🤩
APA YANG BEST Sakeena Cardress nie???
Mama Reen dah banyak kali pakai baju Sakeena Cardress . Panas ke tidak ? haa , jangan risau #qasreenalovers .. Tak rasa panas pun . Rileks jer. Bawak pakai pergi mana-mana pun boleh . Disebabkan baju ada 2 lapis , dalam sleeveless luar cardigan , ha Mama Reen siap bawak tidur tau lena je terbaring dekat kampung tidur pakai baju ni 😂😂 selesa betul . Jalan jalan pun senang je pakai cardigan dekat luar ha sarung je seluar dah siapp ! Mama Reen suka sangat !! 3 warna sekali Mama Reen kaut masuk wardrobe huhuhu 👇😋

apa syoknya Sakeena Cardress ?? hm jangan kata 1 je ehhh banyokkk!! 😲😲
Mama Reen panggil konsep cardress nie semuanya konsep 3 in 1.

1) Boleh pakai 1 set seperti dalam gambar. 2 pcs. Dress sleeveless cotton di dalam dan cardigan sarung di luar.
2) Boleh pakai cardigan sahaja bersama seluar jeans dan tshirt di dalam. Macam nie pun Mama Reen dah biasa pakai.
3) Pakai dress sleeveless sahaja di rumah. Tak panas. Selesa jer. (Macam Mama Reen tengah pakai sekarang sambil tengok tv) 😁😁

Kenapa QASREENA buat design konsep berbeza daripada yang lain macam ni ?
Sebab kami ingin mencipta sesuatu pakaian yang boleh menyelesaikan masalah pengguna dan boleh memudahkan pengguna😉

IBU MENYUSU badan boleh pakai ker??
Opkos la boleh. Dress ini mempunyai butang di bahagian dada. Memudahkan untuk ibu2 menyusu badan.

bukan sahaja dengan dress , malah korang punnn boleh pakai cardigan sahaja dengan seluar mengikut kesesuaian tauu !! 😋 Mama Reen dah grab korang bila lagi hihihi 😜
oklahh , Mama Reen dah habis bebel hari ni 🤗 pergi dulu uollss !! Janga lupa singgah website Mama Reen https://www.qasreena.my/ byebye #qasreenalovers ❤❤❤