KESYHA CARDRESS BY QASREENA

KESYHA CARDRESS BY QASREENA

Assalamualaikum #qasreenalovers

Mama Reen excited nak cerita pasal Keysha Cardress dari Qasreena Malaysia nie.

Kenapa nama dia CARDRESS?? Sebab konsep baju nie lain dari yang lain. Cardigan + Dress. Dress sleeveless di dalam dengan material cotton yang berkualiti. Tak panas. Dan cardigan sarung di luar material satin yang sangat berkualiti dan tidak panas.

APA YANG BEST material-material keysha cardress nie???
Kami ada menjual baju melayu material satin seperti keysha cardress nie dan husband dah pakai masa raya hari tu. Katanya best sangat. Tak panas. Selesa jer. Mama Reen dah banyak kali pakai baju keysha cardress nie. Dah pakai bawak balik kampung beraya dan kenduri. Rasa panas? Tak rasa panas pun. Rileks jer. Tak ada gelabah basah baju dah sebagainya. Siap terbaring dekat kampung tidur pakai baju nie. ?? selesa betul.

KELEBIHAN Keysha Cardress??
Mama Reen panggil konsep cardress nie semuanya konsep 3 in 1.
1) Boleh pakai 1 set seperti dalam gambar. 2 pcs. Dress sleeveless cotton di dalam dan cardigan sarung di luar.
2) Boleh pakai cardigan sahaja bersama seluar jeans dan tshirt di dalam. Macam nie pun Mama Reen dah biasa pakai.
3) Pakai dress sleeveless sahaja di rumah. Tak panas. Selesa jer. (Macam Mama Reen tengah pakai sekarang sambil tengok tv) ?? Kenapa QASREENA buat design konsep macam nie?
Sebab kami ingin mencipta sesuatu pakaian yang boleh menyelesaikan masalah pengguna dan boleh memudahkan pengguna.

IBU MENYUSU badan boleh pakai ker??
Of course la boleh. Dress ini mempunyai zip di bahagian dada. Memudahkan untuk ibu2 menyusu badan. Antara fast selling tau Keysha Cardress nie tau. Qasreena mempunyai lebih dari 5 design cardress. Boleh datang ke butik kami nanti tau. ??

 



Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *