#qasreenaglamraya2018

Assalamualaikum #qasreenalovers , Mama Reen ingin perkenalkan 14 koleksi #qasreenaglamraya2018. 14 koleksi nie sangat simple dan santai & yang penting memberikan kita keselesaan sepanjang berhari raya di rumah sanak saudara. Mama Reen ada koleksi Cardress, baju kurung, dress & suit.

KOLEKSI CARDRESS

Airis Cardress

Keysha Cardress

Jasmin Cardress

Batrisha Cardress

Orkid Cardress

Sakeena Cardress

Kesemua koleksi cardress by qasreena mengetengahkan cardigan 2 pieces iaitu cardigan + inner. Keistimewaan kesemua cardress ini adalah boleh digunakan 3 in 1.

  1. Boleh digunakan satu set agar kelihatan anggun dan menawan sepanjang hari.
  2. Boleh padankan cardigan dengan jeans, skirts, tshirt, palazo dan sebagainya. Jika korang ingin bergegas keluar dan tidak mempunyai masa untuk iron pakaian, korang cuma perlu sarung cardigan tersebut dengan apa-apa pakaian.
  3. Inner tanpa lengan pula korang boleh gunakan di rumah sama ada ketika menonton televisyen, tidur atau korang juga boleh padankan inner tersebut dengan sweater, jaket, blazer dan sebagainya.

KOLEKSI BAJU KURUNG

Marsha Kurung

Insyirah Kurung

Melina Kurung

Eva Kurung

 

Koleksi baju kurung by qasreena mempunyai 4 design iaitu 2 design plain & 2 design printed. Setiap design baju kurung ini mempunyai keistimewaan yang tersendiri. Dengan material yang berkualiti tinggi, pemakai akan kelihatan lebih santai dan elegant dengan outfit by qasreena. Koleksi baju kurung ini amat bersesuaian dengan korang yang simple tetapi mementingkan penampilan agar kelihatan menarik sepanjang hari. Apa yang paling menarik, printed Mama Reen tak ada kat tempat lain tau.. sebab Mama Reen design sendiri corak2 pada fabrik ?.. Seronok Mama Reen bila tengok orang suka dengan corak yang Mama Reen cuba ketengahkan nie..

KOLEKSI DRESS

Khayla Dress

Airene Dress

 

Untuk Dress pula, Mama Reen sempat keluarkan 2 design dress untuk raya kali nie. Walaupun dua design sahaja tapi… dress nie awesome tau!! Macam Khayla Dress nie 2 in 1, dress ni dia 2 piece.. korang hanya perlu pakai kain tu kat luar dan ia akan bagi effect flowy pada dress korang. Kalau korang yang tak suka kain tu, korang boleh pakai dress tu je, ia simple dan boleh dijadikan jubah sebab Khayla dress bersifat loose dan tidak jarang. Bagi Airene Dress pula, ia agak menarik kerana Mama Reen ketengahkan net kembang pada bahagian bawah agar ia kelihatan seperti tutu skirt dengan plated pada bottom dress. Effect plated akan menampakkan dress korang macam princes gitu?…

KOLEKSI SUIT

Camden Suit

Canary Suit

 

Koleksi suit raya nie pula Mama Reen bawakan ala2 klasik sikit.. ala, macam dalam cite Vacanda tu. Mama Reen cuba ketengahkan fringe sebagai subjek utama di dalam ke dua-dua design suit ini. Kedua-dua suit ini akan menampakkan korang lebih elegant dan stail. Apa yang penting, suit ala vacanda nie sesuai untuk office attire tau.

Ini sahaja perkongsian Mama Reen untuk sesi pengenalan koleksi #qasreenaglamraya2018. Kesemua design Mama Reen tampilkan dengan 3 warna yang menarik. ok, setakat itu sahaja Mama Reen membebel, Mama Reen mengundur diri dahulu.. Kalau berminat, jom walk in butik sekarang atau website untuk dapatkan koleksi raya ini. Untuk raya haji akan datang pun dah boleh grab sebab diskaun sekarang Up to 50% ?.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *