Keyra Suit by Qasreena

Assalamualikum #qasreenalover, Mama Reen kembali lagi nak membebel dengan korang nie.. Apa? Nak bebel apa? Mama Reen nak bercerita sikit nie, saat Mama Reen jatuh cinta. Bukan jatuh cinta dengan suami tau! Mama Reen jatuh cinta dengan Keyra Suit!! ❤❤❤

Dengan design yang simple tapi look gojes sangat tau!! Mama Reen jadi lemah lutut bila tengok Keyra Suit nie lepas siap dijahit. Terus Mama Reen grab semua colour masuk wardrobe ?. Husband Mama Reen pening wardrobe Mama Reen dah penuh!! Jadi Mama Reen nak kongsi keistimewaan Keyra Suit nie dengan korang!! Excited nak cite!! sebelum tu Mama Reen bagi korang tengok dulu rupa Keyra Suit nie macam mana…

Macam mana? lawakan? dah la sopan, lawa pulak tu… koleksi Keyra Suit nie memang laku keras, sebulan launch dah semput dah stok ?.

Apa Material apa? untuk Keyra Suit nie, Mama Reen menggunakan 2 jenis material yang berkualiti iaitu cotton dobi & heavy como crepe.. Apa panas ke tak? material Como crepe & cotton dobi nie bersifat lembut dan tidak panas, sejenis kain yang lembut dan apa yang penting ia less ironing ?.

Design Keyra Suit agak simple dan sempoi apabila di gayakan. Bagi korang yang suka kelihatan simple boleh gayakan Keyra Suit nie memang sesuai sangat. Selain dapat menjimatkan masa, korang juga akan kelihatan anggun sepanjang masa.

Disini Mama Reen sertakan sedikit maklumat mengenai Keyra Suit nie.

  1. Material: heavy como crepe & cotton dobby canvas
  2. Design: loose suit with two layer of sleeves
  3. Features: hidden zip in front and sleeves, Breastfeed friendly & wudhu’ friendly

Rosy Brown/ Light Pink

Red / Grey

Dark Blue/ White

 

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *