DIANA CARDIGAN by QASREENA

Pernah terfikir tak, duduk rumah tiba-tiba pos laju sampai, nak keluar beli burger depan rumah ke, emergency case berlaku, korang pakai baju tidur atau baju yang kurang sopan. Korang nak kena cepat nie, korang tak ada masa untuk iron baju.. ye lah, contohnya, anak dah meraung & berdarah sebab jatuh tangga, tak kan la korang sempat nak iron baju kan? mesti dah kelam kabut!! anak meraung lagi.. Tapi, takde casual wear yang sesuai dan pantas!!

Jangan risau, Mama Reen nak kongsikan cardigan yang meletops and flowy uolss dari Qasreena iaitu DIANA CARDIGAN .. nak tahu apa yang istimewa tentang Diana Cardigan ini adalah mempunyai labuh sehingga ke peha dan ia nya sangat sesuai pada wanita yang suka memakai pakaian yang labuh dan menutup aurat. Selain itu, bentuknya yang amat flowy di bahagian depan dan juga boleh digayakan bersama casual wear dan juga “long inner slip” .

Apa yang menarik tentang DIANA CARDIGAN adalah material Como Crepe dan juga Chiffon yang tidak panas, kain yang tidak melekat pada badan, less ironing dan juga easy washable.

Team qasreena mengundur diri ?..

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *