#qasreenaglamraya2018

Assalamualaikum #qasreenalovers , Mama Reen ingin perkenalkan 14 koleksi #qasreenaglamraya2018. 14 koleksi nie sangat simple dan santai & yang penting memberikan kita keselesaan sepanjang berhari raya di rumah sanak saudara.…

Keyra Suit by Qasreena

Assalamualikum #qasreenalover, Mama Reen kembali lagi nak membebel dengan korang nie.. Apa? Nak bebel apa? Mama Reen nak bercerita sikit nie, saat Mama Reen jatuh cinta. Bukan jatuh cinta dengan…

Qeela Suit by Qasreena

Assalamualaikum #qasreenalover, korang pernah dengar tak peribahasa "Alah bisa, tegar biasa"? mesti korang pernah dengar kan? Apa yang korang faham dengan peribahasa tu? Ala.. Ok lah, Maksudnya benda yang kita…

Aisha Suit by Qasreena

Assalamualikum #qasreenalovers, korang suka tak outfit korang yang berunsurkan riben? Mama Reen suka sangat kalau outfit Mama Reen ada unsur2 riben nie, tak kira la blouse ke, seluar ke, cardigan…

DIANA CARDIGAN by QASREENA

Pernah terfikir tak, duduk rumah tiba-tiba pos laju sampai, nak keluar beli burger depan rumah ke, emergency case berlaku, korang pakai baju tidur atau baju yang kurang sopan. Korang nak…