MARWA BLOUSE by QASREENA

“Alah membeli, menang memakai” peribahasa ini sesuai digambarkan pada Marwa Blouse kerana material yang digunakan iaitu como crepe yang mempunyai high quality dan juga Qasreena sangat mementingkan kualiti material kain produknya.

Apa yang istimewa tentang Marwa Blouse by Qasreena mempunyai design yang kembang dan effect flowy mampu menampakkan lagi effect kurus dan juga mempunyai “invisible zipper” di depan blouse. Terdapat 3 pilihan warna yang cantik iaitu buttercream, red dan peach. Selain itu, Marwa Blouse menggunakan material como crepe yang berkelebihan seperti:

  • material yang lembut dan selesa
  • tidak panas apabila dipakai (sangat sesuai dijadikan pakaian)
  • material kain yang tidak jarang dan tidak melekat pada badan
  • “less ironing”
  • “easy washable”

Marwa Blouse boleh dipadankan dengan Palazzo, Skirt dan juga Pants yang sesuai. Untuk kelihatan lebih menarik dan “fresh” pilih “bottom” yang bercorak dan mempunyai design yang sesuai dan juga trending. Qasreena sentiasa mengupdate design baharu dan juga memberi kelainan di setiap koleksi …………………

Buat fans Mama Reen & Qasreena Collection, kalian boleh mendaftar membership untuk mendapatkan diskaun sebanyak 10% bagi setiap pembelian koleksi blouse by Qasreena. Setiap pendaftaran dikenakan bayaran RM10 sahaja bagi tempoh setahun (membership). Jangan risau yaa, kalian juga akan diupdate melalui email dan juga whatsapp di setiap keluaran baharu oleh Qasreena Collection dan tidak ketinggalan untuk grab setiap koleksi Qasreena tau!!

 

 

 

 

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *