ADRESIA TUNIC BY QASREENA

Sebut tentang Tunic apa akan ada di minda anda? Tunic adalah lebih sinomnim dengan pakaian longgar yang menutupi dada, bahu, dan punggung. Baju ini bisa berlengan atau tanpa lengan, dan panjangnya sampai di pinggul atau hingga di atas lutut. Betul tak mama reen teka ini? kini, Rekaan tunic juga telah pelbagai dan oleh sebab itu mama reen juga tidak terlepas untuk mereka satu design tunic untuk memberi peluang untuk anda semua menggayakannya dengan yakin serta kelihatan elegan saja! iaitu Adresia Tunic.

Oleh kerana mama reen sentiasa mementingkan kualiti, kali ini mama reen telah reka Adresia Tunic dengan menggunakan kain high kualiti Cotton di mana material kain sangat lembut dan sejuk, tidak serap peluh dan sangat sesuai untuk dijadikan pakaian kerja anda setiap hari, nak lagi matching dengan Seluar, skirt mahupun palazzo yang menjadi kesukaan ramai kini.

 

Adresia juga menjadi pilihan ramai kerana cutting jelas memberikan effect kurus di mana dapat memberi keyakinan kepada pemakai di samping ropol yang dibina di bahagian hadapan untuk diperlihatkan seolah ianya ropol tudung anda walhal ianya adalah bahagian baju Adresia Tunic tersebut. Cantik kan? mengenakannya Adresia Tunic dengan tudung plain saja sudah memadai kerana effect ropol tersebut sangat memberi kesan kepada si pemakai. Antara kelebihan lain Adresia Tunic ialah

  • BF friendly
  • Wudhu Friendly
  • Kain lembut dan sejuk
  • Tidak mudah remok, iron less
  • Cutting effect kurus
  • effect ropol nampak elegan gitu

Senangnya bila ada Adresia Tunic dalam almari kan? bila ada event-event sangat sesuai sangatlah! mama reen memang suggested sangat iolls. Apa lagi untuk anda yang ingin dapatkan boleh usha di www.qasreena.com yaa, blouse elegant and vogue lain juga ada.

#ootdqasreena

#qasreenalovers

#Teamqasreena2k18

#qasreenaraya2k18

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *