RANIA BLOUSE by QASREENA

Gaya trendy serta Ranggi merupakan pilihan muslimah. Kini,mereka tidak lagi gentar untuk menggayakannya kerana setiap rekaan pastinya memberikan keyakinan kepada sesiapa sahaja si pemakai. Jenama muslimah Collection juga dah banyak, tetapi itu bukan penghalang untuk mama reen untuk mengeluarkan design blouse gaya trendy yang mana direka lain dari blouse lain iaitu Rania Blouse by Qasreena.

Kenapa lain daripada lain? kerana design Rania blouse direka dengan potongan serong seperti gambar bawah ini,

Selain itu, effect kurus yang diletakkan menyebabkan Rania blouse menjadi pilihan kerana mampu memberikan keyakinan kepada si pemakai. Rania blouse ini juga sangat mudah untuk digayakan kerana boleh mix and match dengan apa sahaja keselesaan anda seperti seluar jeans, slack, palazo mahupun skirt. Mudah kan? mama reen paling suka sebab stylo gitu!

Kualiti kain juga memang dijaga, mama reen gunakan jenis material high kualiti cromo crepe dengan jahitan kemas, serta kelebihan lain:

  • Tidak jarang
  • ironless
  • BF friendly
  • Wudhu Friendly
  • Bersetyle, stylo dan memberi keyakinan

Pilihan warna yang digunakan oleh Rania Blouse ialah Misty Rose, Rosy Brown dan Tiffany Blue yang mana warna-warna ini mudah kiranya untuk mix and match dengan apa sahaja tudung serta seluar mahupun skirt anda di rumah itu. Trendy gitu kan? berminat bolehlah usha-usha di website Qasreena.com ya!

 


#teamqasreena2k18 undur diri ya 🙂

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *