Hasya Blouse by Qasreena

Hasya Blouse ialah pakaian casual yang mengetengahkan rekaan moden dan selesa untuk digayakan terutama bagi anda yang ingin menggayakan sesuatu yang berlainan tetapi masih simple dan cantik. Menggayakan Hasya Blouse sebenarnya sangat mudah kerana Hasya Blouse sesuai digayakan dengan apa sahaja sama ada palazzo, pants mahupun skirt.

Hasya Blouse juga direka dengan mnggunakan jenis material Como Crepe yang berkualiti tinggi dengan jahitan yang kemas, tidak melekat, dan tidak mudah remok menyebabkan sekali gosok boleh pakai satu hari tanpa perlu risau remok yang akan kurangkan kemasan diri pemakai. Tambah lagi, effect kurus yang dicipta pada baju akan lebih memberi keyakinan kepada sesiapa sahaja si pemakai. Jadi anda tak perlu risau lagi

Hasya Blouse ini wajib ada dalam almari anda! Sebab apa? bagi mama reen sebab mama reen nak cepat! hehe so senang mama reen tak gosok pun nampak elok je ha! Cantik pun cantik plus ada yang memuji mama reen tau! hehe mama reen pun apa lagi cakap pergi haa dekat www.qasreena.com banyak lagi koleksi cepat siap! huhu lepasni segala penyelesaian ada di sini! tak pandang lain dah.

 

Team Qasreena nak undur diri dah. Ops sebelum tu mai la singgah website qasreena.com okay? cuci mata tu bukan apa hehe. bye!

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *