QASREENA MYRA BLOUSE

Macam mana anda bergaya simple tapi tetap vogue and look elegent?

Kalau macam mama reen banyak-banyak blouse mama reen pilih Myra Blouse.

Kenapa Myra blouse? Sebab Myra blouse di reka simple tapi sebab dia ada kain double layer yang labuh dan flowy di bahagian bawah nampakkan muslimah elegent gitu, lebih lagi pakai bersama seluar slack, butik qasreena jean atau palazo. Nampak macam wanita berkerjaya gitu!

 

Myra blouse ini didatangkan dengan material Como Crepe dan Chiffon yang berkualiti tinggi dengan jahitan yang kemas, tidak melekat, mudah dipakai, dan senang digosok. Nak lagi? pemakai mesti puas hati sebab kain sejuk dan sesuai digayakan untuk apa-apa majlis tau terutama anda yang busy tu banyak betul event haa memang sesuai sangat.

mesti anda terbayang kan? series memang look so class and elegant lah!

 

Myra Blouse direka dengan material yang sangat berkualiti sebab mama reen memang pentingkan kualiti dan tambah pula dengan pilihan 5 warna elegant dan senang di masukkan dengan seluar atau mana-mana tudung. Myra Blouse juga

  • Tidak panas
  • tidak jarang
  • WUDHU’ friendly
  • Labuh sehingga lutut
  • Effect flowy dan kurus gitu

Berminat pula nak tengok lagi kan? pergi je website www.qasreena.com atau boleh borak-borak dengan sales team qasreena http://fatiy.qasreena.my atau http://nabilah.qasreena.my atau nak walk in butik pon boleh ya setiap hari buka 11 pagi hingga 9 malam okay.


Team Qasreena undur diri ya!

 

 

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *