OPEN HOUSE CLEARANCE SALE

hello hello Qasreena lovers ! assalamualaikummm .
korangggg , Mama Reen ada good news !!! Mama Reen tak shabar nak habaq mai ni kat korang . Super tiptop TERBAIKKK ! huhuhu .

NAK TAU APAKAH IA ? jeng jeng jeng

 

yeayyhhh ! kalau korang nak tau , Qasreena butik akan adakan CLEARANCE SALE BESAR-BESARAN tau pada 7 & 8 julai niii !! ha excited takk excited semua ni ?? huhu .. Clearance sale akan diadakan 2 hari je tau .. 2 HARI SAHAJAAAAAA !! so korang kena grab awal-awal .. jangan lepaskan peluang yang adaaa ni tauu .. hehhehe ..oh iyee ! korang mesti nak tau jugak kan collection ape yang tengah dibuat sale tiptop ginii ? sat naa Mama Reen kasi chak chak sikit hihihi …

COLLECTION BAJU MELAYU LELAKI

 

 

HARIZ dan HARRAZ . hehe sedapkan nama collection baju melayu kami .. tak kalah jugak jenis kain dia tauu .. kedua duanya kain satin . mudah gosok and tak mudah keduttt woo best best best ! hahah .. oh lupaa , setiap pembelian akan dapat gifts jugakk , gift percuma freshh dari ladang tauu .. hihihi .. setiap pembelian akan dapat sepasang butang baju melayu percumaa .. yeayyyhhh ~jangan tunggu lama lama tau .

 

 

COLLECTION BAJU RAYA WANITA

 

 

 

COLLECTION SUIT

 

 

 

COLLECTION BLOUSE

 

 

COLLECTION CARDIGAN

 

yeayy habis sudah ~ so korangg ,, JANGAN LUPA GRAB YE ! SEBELUM STOK HABIS ! banyak tauu potongan harga sehingga 50% uallss . so happyy !!!! cepat cepat okies sekalian lovers datang beramai-ramai .. siapa cepat dia dapat tauu ! boleh membeli sambil berjoli untuk raya haji jugaaaa ! kuikuikui .

lots of love from Mama Reen ,

love you alls .

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *