Naura Cardigan By Qasreena

Naura Cardigan By Qasreena

Naura Cardigan adalah cardigan labuh yang menjadi trademark bagi Qasreena. Naura Cardigan mempunyai 9 warna yang MENARIK dan bakal MEMUKAU setiap mata yang memandang. Antara 9 warna Naura Cardigan ialah Black, Charcoal Brown, Dark Grey, Dark Plum, Emerald Green, Maroon, Navy Blue, Sweet Tofee dan warna yang TERBARU Naura Cardigan ialah Rosy Brown.Kalau korang nak tau, Naura Cardigan ni adalah HOT SELLING item kat Qasreena sebab potongan cardigan labuh ni sendiri yang boleh menampakkan efek KURUS selain tu memang sesuai untuk ibu-ibu yang nak bersiap dengan CEPAT, kalau tak encik suami penat menunggu kita siap lama sangat. Siapa yang pernah try Naura Cardigan ni memang tak menyesal, siap repeat order lagi. NO REGRET!

Kat sini Mama Reen selitkan gambar Naura Cardigan yang GOJES tu! So sila enjoy dulu okey gais.

Pemilihan material untuk Naura Cardigan amat dititikberatkan kerana Qasreena mementingkan keselesaan untuk si pemakai. Cardigan Labuh ini mempunyai ciri-ciri yang sangat MENEPATI keinginan pembeli kerana;

  • Menutup aurat
  • WUDHU’ friendly
  • Zip hadapan (sesuai untuk ibu yang menyusukan anak)
  • Selesa & mudah digayakan
  • Material como krepe jenis berat, sesuai dengan potongan cardigan yang nampak jatuh apabila dipakai.Jadi jangan lupa untuk DAPATKAN Naura Cardigan di website kerana sekarang Qasreena tengah open PRE-ORDER sehingga 11 Sept 2017 dan boleh dapatkan DISKAUN sebanyak 10% bagi pelayar yang pertama kali mendaftar di website Qasreena.

Team Qasreena mengundur diri!

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *